Dania z pieca i wędzarni

Jadło z góralskiego pieca, ftore moze być z sabaśnika, z ruśtu, z wyndzarni i z blachy.
 
Moskol góralski piecony na blachak 10.00
Kawał kiełbasy swojskiej prosto z wędzarni 14.00
„Harnasiowa Patelnia” syćkie miysa do kupy na ruście upiecone, dymem łowyndzone i na patelni podane 44.00
„Przysmak Gaździny”schab z ruśtu z bockiym łowyndzone do kupy 29.00
Kotleciki z jagnięcio upiecone w sabaśniku i uwyndzone 59.00
Kark z wieprza ciepły z wyndzenia podany 25.00
Stek jagniyncy z ruśtu 49.00
Kurzyna upiecono na ruście w ziołak z holi 24.00
Sprynzynki (kiełbaski) z jagnięcia piecone w dymie 25.00

Nasza strona korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje politykę prywatności.