Dania główne

„Dworski Frykas”Filet z kurczaka ze szpinakiem, pomidorami, zapieczony z serem 32.00
Polędwica „Przy Młynie”polędwica wołowa grilowana z ziołami na czerwonym winie 39.00
Polędwica wołowa z grilla z masłem czosnkowym 36.00
Szaszłyk z polędwicy wołowej 33.00
Kotlet schabowy w panierce tradycyjnej 26.00
Golonka przednia pieczona100g w/wagi 9.00
Filet z kurczaka w cieście wybornym 25.00
Pstrąg górski z potoka pieczony na maśle100 g w/wagi 10.00
Pstrąg „po młynarsku ” pieczony w otrębach100 g w/wagi 10.00
Pstrąg górski gotowany w jarzynach100 g w/wagi 11.00
Pstrąg wędzony bukowym drzewem z naszej wędzarni100 g w/wagi 12.00
Sandacz na parze z sosem cytrynowo - maślanym na białym winie 34.00
„Placek Zbójnicki”placek ziemniaczany z gulaszem madziarskim 31.00
Placki ziemniaczane z leśnymi grzybami 27.00
Gołąbki przyrządzone na polski, tradycyjny sposób 22.00
Kaszanka wiejska przysmażona po gospodarsku 20.00
Pierogi z mięsem 20.00
Pierogi ruskie 20.00
Pierogi z bobem i grzybami leśnymi 20.00
Pierogowa micha szefa 22.00
Naleśniki ze szpinakiem, polote byndzą 18.00
Naleśniki z serem „ Babci Mili” 15.00
Naleśniki nadziote letnimi borówkami i sosem malinowym 18.00

Nasza strona korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje politykę prywatności.