Dania główne

Filet z kurczaka zapieczony z serem, szpinak, pomidory

37.00

Pieczeń jagnięcia, knedle, sos tymiankowy

55.00

Polędwica wołowa z grilla z masłem czosnkowym

48.00

Połowa kaczki, kluski śląskie, kapusta czerwona

58.00

Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana

40.00

Golonka przednia pieczona, ziemniaki, kapusta

55.00

Filet z kurczaka z rusztu

28.00

Pstrąg górski pieczony na maśle  100 g w/wagi

12.00

Pstrąg wędzony 100 g w/wagi

13.00

„Placek Zbójnicki” - placek ziemniaczany z gulaszem

37.00

Placki ziemniaczane z leśnymi grzybami

27.00

Gołąbki z sosem grzybowym

27.00

Pierogi swojskie (z mięsem, ruskie, z bobem i grzybami leśnymi)

23.00

Pierogowa micha szefa

25.00

Gicz jagnięca, puree z selera, warzywa grillowane

56.00

"Korytko Przy Młynie" dla 2 osób - wszelakie mięsiwa i dodatki

(golonko, kaszanka, kiełbasa wiejska, boczek, kiełbaski jagnięce,               

karczek wędzony, ziemniaki w łupinie, kapusta zasmazana)

110.00

Schab z rusztu z kością, frytki grup krojone

47.00

Kiełbaski jagnięce z rusztu

27.00

Nasza strona korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje politykę prywatności.