Dania główne

Filet z kurczaka zapieczony z serem, szpinak, pomidory 37.00
Polędwica wołowa z grilla, na czerwonym winie 49.00
Polędwica wołowa z grilla z masłem czosnkowym 48.00
Szaszłyk wołowy z rusztu 42.00
Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana 39.00
Golonka przednia pieczona, ziemniaki, kapusta 55.00
Kurzyna z rusztu  26.00
Kotleciki jagnięce z sabaśnika 62.00
"Harnasiowa Patelnia" - mięsa z rusztu (schab, boczek, kurczak,        
kiełbasa jagnięca)
48.00
Pstrąg górski pieczony na maśle  100 g w/wagi 12.00
Pstrąg wędzony 100 g w/wagi 13.00
Sandacz na parze z sosem cytrynowo - maślanym  38.00
„Placek Zbójnicki” - placek ziemniaczany z gulaszem 35.00
Placki ziemniaczane z leśnymi grzybami 27.00
Gołąbki z sosem grzybowym  25.00
Kaszanka wiejska, kapusta zasmażana  20.00
Pierogi swojskie (z mięsem, ruskie, z bobem i grzybami leśnymi) 23.00
Pierogowa micha szefa 25.00
Gicz jagnięca, puree z selera, warzywa grillowane 56.00
"Korytko Przy Młynie" dla 2 osób - wszelakie mięsiwa i dodatki
(golonko, kaszanka, kiełbasa wiejska, boczek, kiełbaski jagnięce,               
karczek wędzony, ziemniaki w łupinie, kapusta zasmazana)
105.00
Pierś z kaczki z żurawiną leśną 48.00
Udko z gęsi, puree pietruszkowe, sos porzeczkowo-rozmarynowy 49.00
Kiełbaski jagnięce z rusztu  26.00

Nasza strona korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje politykę prywatności.