Zakąski

Pstrąg górski wyndzony bukowym drzewem z musym łogórkowym 24.00
Śledź w śmietanie, albo w oleju 13.00
Tatar „po galicyjsku" 32.00
Rydze smażone na maśle podane na patelni 30.00
Scypek z boczkiem wędzonym „po juhasku 15.00
Scypek z grilla podany z żurawiną leśną 15.00
Bigos staropolski z grzybami i śliwką 20.00
Hałuski góralskie ze skwarkami z wędzonki, albo z bryndzom 15.00
Tarcioki ze skwarkami z wędzonki 12.00
Cepersko sałatka ”Młynarzowej” na sałacie rzymskiej z uwyndzonom polędwiczkom, podana z bagietką i ziołowym masłem 28.00
Sałatka Bystry Potokpodana z wędzonym pstrągiem, bagietką i ziołowym masłem 25.00

Nasza strona korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje politykę prywatności.